Το στίγμα μας

Το στίγμα μας
Η δημιουργία ενός ακόμη ιστότοπου με εκπαιδευτικά θέματα, ανάμεσα στους ήδη υπάρχοντες πετυχημένους, ίσως από κάποιους θεωρηθεί ένα έωλο βήμα, μία προσπάθεια άνευ ουσίας και καταδικασμένη σε αποτυχία.
Το όνειρο όμως, ο ζήλος και η προσπάθεια δεν ακυρώνονται από απλές σκέψεις, εικασίες, θεωρίες και απόψεις.
Αντιθέτως, διαγκωνίζονται για την κατάκτηση της επιτυχίας και της επίτευξης ενός στόχου που είναι προσιτός, αρκεί να τον πιστέψεις!
Ερασιτεχνική η προσπάθεια, εδράζεται όμως στην εμπειρία λόγω της ενασχόλησής μου ως αιρετού στα Υπηρεσιακά Συμβούλια αλλά και ως ερευνητή της εκπαιδευτικής νομοθεσίας.
Γι΄ αυτό πιστεύω ότι θα βοηθήσει μαθητές, εκπαιδευτικούς, διοίκηση, αιρετούς, θεσμικά όργανα και οποιονδήποτε άλλον καλοπροαίρετο αναγνώστη.
Κάποιοι νόμοι, κάποιες υπουργικές αποφάσεις όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν έχουν επιμεληθεί άψογα από τη ΔΔΕ Φλώρινας.
Οι επιμελητές των ως άνω νόμων και υπουργικών αποφάσεων και διαχειριστές του ιστοτόπου της ΔΔΕ Φλώρινας συναίνεσαν στο αίτημά μας να χρησιμοποιούμε ως έχουν τα αρχεία αυτών.
Θερμές ευχαριστίες αποδίδουμε στους εκλεκτούς συναδέλφους και διαχειριστές του άρτια οργανωμένου ιστοτόπου της ΔΔΕ Φλώρινας.
Περιμένω σχόλιά σας, υποδείξεις, κριτική, ούτως ώστε ο νεοδημιουργηθείς εκπαιδευτικός ιστότοπος
να είναι κατανοητός, χρηστικός, κατατοπιστικός.

Μοιράστε το άρθρο

Facebook
Twitter
Linkedin
Pinterest

Σχολιάστε